A legjobb online blackjack Kanadában

Microgaming videós blackjack címsoraink összetett grafikával és animációkkal szórakoztatnak, mivel a környezeti hanghatások valódi szerencsejáték-vállalati hangulatot keltenek. A 888 helyi kaszinó elsőrangú RTP-aránnyal rendelkezik, és ez 99,4 százalék között választható, hogy segítsen a 99,6 százalékban. Ez azt jelenti, hogy a sikeres próbálkozás valószínűsége a legmagasabb, mint a többi szerencsejáték-vállalkozás. A Vulkan Las vegas szerencsejáték-vállalkozás egyidejűleg a legjobb elfogadási ösztönzők közé tartozik, és 100 százalékos ingyenes pörgetést is biztosít.

A kártyaszámlálás az a képesség, hogy nyomon tudja követni a vadonatúj bankjegyeket, amelyeket osztottak, és azokat, amelyek még mindig benne vannak a vadonatúj cipőben. Ez a terv segít abban, hogy igazán jól érezze online kaszinó magát, amikor a kezek 9-től, egyébként tíztől 11-től, egyébként 16-tól, 17-től vagy 18-tól felfelé produkálódnak. Az általános kód az lenne, hogy elosztjuk a dos ászokat, és néhány elég erős kéz is működhet. Rendkívül ésszerű lépés néhány 8-as szétválasztása, ez a leggyengébb Blackjack-játék.

Ha van néhány összeillő hangjegye az azonos öltönyből, akkor az a legjobb partner, aki 31-et fizet legalább egynek, egyébként néha 25-öt egyhez. Megbeszélünk néhány javaslatot, amelyet az ilyen típusú kaszinók választottak ennek elérése érdekében, és sok mindent, amit egy kő és habarcs kaszinóban találhat, amit soha nem kaphat meg mobiltelefonján. . Kanadán belüli képzett játszóhelyeken navigálni kissé ijesztő lehet. Íme egy lépésről lépésre bemutatott súgóútmutató, amely lépésről lépésre végigvezeti a friss jelzési folyamaton, és azt is, hogy már minden probléma nélkül járt-e.

Az ilyen platformok a tengerentúlon találhatók, és felkérik az embereket, hogy regisztráljanak és szabadon alkalmazzák őt. Mindazonáltal kulcsfontosságú, hogy csak valódi és jó hírű internetes oldalakon szerepeljen. A Regal Las vegas kaszinószoftver személybarát, biztonságos élményt kínál a kanadai játékosok számára, mivel Androidra és ios-ra is könnyen elérhető őshonos alkalmazás. Az új mobil változat a legújabb asztali számítógépes weboldalak videojátékát reprodukálja, az ajánlatoknak és a banki szolgáltatásoknak továbbfejlesztett funkciókkal kell rendelkezniük. Az új, kiemelkedő elfogadási extra a visszatérő játékosok legújabb kampányaihoz tartozik, napi újratöltési bónuszokkal, 100 százalékos ingyenes pörgetésekkel és további előnyökkel. Az ingyenes csatlakozási kötelezettségvállalási rendszerük minden esetben jutalmazza a résztvevőket, akiknek problémái vannak az egyébként ötventől a legtöbb más játékra elköltött tíz után, ami javítja a javaslatok generálását.

A legjobb online blackjack Kanadában

Bármilyen idő befizetése a kanadai black-jack helyi kaszinóban az interneten pontos és egyszerű. A résztvevőknek általában meg kell erősíteniük a nevüket, mielőtt megtanulnák, hogyan segíthetnek befizetni egy valódi pénzt, és elkezdenek blackjacket játszani. Minden oldal mélyen merül az Ön számára, hogy határozottan kiadja, amelyek online kaszinó információi vannak a. Egy nagyszerű kanadai blackjack webhely nem biztos, hogy a legjobb beállítás a rulett, egyébként online nyerőgépek játékához. A Kanadában elérhető biztonságos online kaszinók csak a valódi alkalmazásüzletből származó játékokkal szórakozhatnak, valamint a gyors és biztonságos fizetési alternatívákat, valamint megakadályozhatja a teljes körű SSL biztonságot.

A „blackjack” jelzés arra utal, hogy az új játékos első két hangja lelkes adeptussá válik, és Ön a „10”-et kapja. Egy organikus módban az új bróker automatikusan kifizeti a labdajátékosnak a pillanatok 1/2-át a friss tét mértékével, amelyet kezdetben megtett. Beleértve, ha a pár tízes valóban megdolgozott, így lehet egy személy, akkor ez egy robusztus ad, hogy akarnak maradni. Ahhoz, hogy megtapasztalhassa a bal oldalt, minden sportolónak el kell döntenie, hogy ülni akar, vagy ütni akar.

Képesek több valós idejű bróker blackjack videojátékot és variációkat kínálni az élő speciális asztaloktól. Talán mindenekelőtt a legjobb törvényeket tudják ajánlani a csökkentett családi előnyökről. Most, hogy az asztali játékokhoz, például a blackjackhez valóban elérhetőek az élő brókerek, a blackjack-rajongók kihasználhatják az online lehetőségeket élő emberekkel. A neten a résztvevők megtekinthetik az ilyen típusú valódi, életre szóló vásárlók keveredését, és valós időben, valós jegyzeteket oszthat meg, az összes streamelt nagyfelbontású tartalmat okostelefonjukra, egyébként asztali számítógépükre. Biztonságos kijelenteni, hogy amikor az internetes blackjackről van szó, minden kanadai profinak egyedi, különféle egyéb igényei vannak.

A legjobb online blackjack Kanadában

Egy képzett vállalkozás ad egy személyt a black-jacken belül a következők. A Microgaming által egy sorozaton belül kifejlesztett Multi-Give Blackjack Silver a vadonatúj antik blackjack-törvényt költi el, azonban egyidejűleg öt adással is lehet szórakozni. Íme egy kiváló összefoglaló a weboldalaktól a legnagyobb online blackjack kanadai játékosokig, amelyeket az emberek élvezni fognak, és pontosan elmagyarázza, miért ő a kiváló, felhasználva pozitívumait és negatívumait. Gondoskodunk arról, hogy minden értékelésünk ésszerű legyen, így Ön megalapozott lehetőségeket teremthet. Ezután számos leválási lehetőséget kínál a legjobb blackjack internetes oldalak közül.

Ez egy gyakori játék, amelyhez le kell győznie a vadonatúj kereskedőt az elért 21-ből. A kifizetések törvényei, a paklik száma, a szettek megsemmisítése, a feladás és a bizalom megduplázása az online játék sajátos variációi és a helyi kaszinó. megadja. Különféle bónuszokat vásárolhat, hogy életben legyen a black-jack.

A legjobb online blackjack Kanadában

Ez az összeg inkább sokak számára nő, akik sejtések vagy találgatások alapján rosszul játszanak. Sokak számára, akik elég sokáig játszanak, általában a mi házunk nyer; Azok az egyének, akik elég helytelenül játszanak, a házunk hajlamos a legtöbb nyereményre. Ha szeretnél egy órát játszani, de csak 40 pillanat után félreteszed a pénzt, akkor itt az ideje, hogy teljesen leállj. Ha csak a 11-es miatt engedik meg duplázni a kilencet, akkor a hazai előnyünk az 1-10. Bár nem szörnyű, soha nem okos jó nagy előnyt biztosítani a háztartásnak, mint amennyire muszáj. A vadonatúj színű pár valójában egy pár hangjegy, ami igazán értékes, és előfordulhat, hogy színezhetsz, de nem egyforma szabású, és általában 10-et fizetsz, hogy segíts az 1. lépésben.

Több mint 3,100 000 lépéssel a legnagyobb építők közül, mint például a Microgaming, az iSoftBet és a Quickspin, a Northern Gambling alapítvány változatos gyűjteményt kínál. A kínálatukban több mint 1200 lépésnyi nyerőgép található, amelyekben a főnyereményt részesítik előnyben, beleértve a Super Moolah-t is, és több mint hatvan étkezési asztali játékot kínálnak majd. Nincs jobb módszer a black-jack-törvények és -szabályok, valamint számos első black-jack módszer megértéséhez, mint a teljes játék ingyenes átélése.

A kifizetések csak az Echecken, az InstaDebiten, az Interac-on érhetők el, és a Visa esetében is, de nem. Míg az unokatestvére kaszinó, hogy segítsen a Jackpot Cityben, mi biztosítjuk a Spin Casino-t, amely a legtöbb pontosan ugyanazokat a csengőket és sípokat adja, mint az összes #step one weboldalunkon. Ez a bónusz csak a fiók létrehozásától számított 1 héten belül kerülhet kimondásra, ezért ügyeljen arra, hogy ne halogasson. A Jackpot Area üdvözlőcsomagja valójában több, a legelső négy kirakóhelyre oszlik, és minden 100 százalékos öltöny akár CA400-ig is jó, hogy összesen 1600 CA legyen.

A legjobb online blackjack Kanadában

Az egyes játékok speciális elülső fogadási lehetőségeket kínálnak, hogy szórakoztatóak maradjanak. Akár az élő ügynökkártyák izgalmára vágyik, akár egyszerűen csak valami élveznivalót keres az ebédidőben, a Kanadában található, jól képzett blackjack-oldalak mindig kiváló találatot jelentenek. Az Alive blackjack online játék rendkívül alacsonyabb háztartási határt biztosít, ha pontosan játszol vele. Amint bónuszokat adunk hozzá, és hirdetéseket kaphat, sokkal többet tudunk értékelni egy első kézből. Amikor játszhatnánk még egyébként nagyon romantikusan is, lehet, hogy hatékonyabban edzünk, összegyűjtjük a kompozíciókat, és szinte semmi ajándékot kapunk, és hosszan fogunk játszani. A hozzáadott bónuszok mellett az internetes kaszinó több videojátékot is kínál, mint például Rates Black-jack, Super Blackjack és Energy Blackjack.

A blackjack az egyik leginkább azoknak a szerencsejátékoknak, amelyeket könnyű megérteni, de nehéz megérteni. Azok számára, akik még csak most kezdik a játékot, az egész videojáték alternatívaként lehengerlőnek tűnhet, és az sem ritka, hogy az új játékosok megspórolják az ütést, ha már borzasztóan jól kell állniuk. Minden leosztás eredménye teljesen önkényes, és az interneten található kaszinók önmagukban nem uralják a végeredményt, mivel ők szerzik be a játékot – nincs is. Így az online black-jack ugyanolyan méltányos, mert az Önhöz tartozó szerencsejátékok az ingatlan-alapítású szerencsejáték-vállalkozások során is játszhatnak, mindaddig, amíg kitart a bejegyzett vállalkozás mellett. A kanadai szerencsejáték-webhelyek számos kifizetési alternatívával ismertek, mint a fogadási pénzek.

A legjobb online blackjack Kanadában

A kártyaszámlálás a vadonatúj analitikai tényeken alapul, így a cipőkkel kapcsolatos, valóban értékes kártyák sokkal jobbak a játékosok számára, mint az osztó. Ennek a folyamatnak az a célja, hogy lehetővé tegye a résztvevőknek, hogy megtudják, az előnyök kezdenek-e kedvezni neki. Ha megérti, hogy rendelkezik-e az előnyével, vagy esetleg nem, megteheti a megfelelő lépést, beleértve a növekedést, az ütést vagy a felállást. Az akció magában foglalja a tét megduplázását egy további kreditért cserébe. Ez egy olyan művelet, amelyet addig kell megtennie, amíg jobb lapjai vannak az osztóhoz képest, és igen, lehet, hogy nem gázol ciciket ezzel a legutóbbi kiegészítéssel.

Online kaszinó – bet365 Helyi kaszinó Megjegyzés: Alapos 2024-es vélemény

Az elit fogadók azt állítják, hogy nekik nincs valódi megoldásuk, de ez a legvalószínűbb, mivel nem kell túlzottan tájékoztatniuk. Mint az, amit te, valóban van egy nagyszerű módja, és lehet, hogy káros bánásmódban részesítik ezt a játékot. A jó hír az, hogy viseletének nem kell matematikai csodagyerek lenni ahhoz, hogy megcsinálja. Keresett már bíró kanadai black-jack internetes oldalakat, és szeretne valódi pénzért játszani az internetes black-jack játékon?

A jelentősége sok hangjegy számára be van állítva, és ugyanaz marad, mint a játékoké, amelyek segítenek a videojátékban, függetlenül attól, hogy hol játszol vele. Egy kiváló helyi kaszinó weboldalon minden információt félretesznek, hogy ráakadhasson egy népszerű black-jack játékra, és pont nélkül kipróbálhassa. Bár nem, de hajlamos arra, hogy a tudós szakembereknek kérdéseik vannak az Ön webhelyének használatával kapcsolatban. Az ügyfélszolgálati csapat vadonatúj válaszkészsége és hatékonysága ezekben a dolgokban kap nagy szerepet. Az internetes blackjack szerencsejáték-létesítménynek szüksége van egy működő mobil weboldalra, amelyet gyakran a különböző mobil webböngészőkhöz nyomnak.

Lépésről lépésre szóló önsegítő útmutató az online blackjack kipróbálásához

A legjobb online blackjack Kanadában

Egy internetes oldal . Egymásnak kell dolgoznia Asztali számítógépen, és mobilizálhat is, különösen azért, mert sokkal nagyobb szükség van a mobil kaszinókra, mint korábban. Minden szerencsejáték-létesítménynek rendelkeznie kell a kiváló, megbízható szerencsejáték-díj által odaítélt érvényes engedéllyel, ha pozitív megjegyzést kíván a weboldalhoz. Sajnálom, hogy tájékoztatom kaszinó ajánlatainkról, és a nálunk lakó szakemberek számára általánosan elérhető szolgáltatásokat fog nyújtani. Ha van egy puha 17-ed (egy ügyes, különféle egyéb kártyák), akkor a pár alternatívája valószínűleg „üt” vagy „dupla”. Az élő kaszinó black-jack révén játsszon egy kereskedő ellen, aki valós időben online közvetít a kaszinóból.

Pontosan hogyan épül fel a blackjack étkezőasztal?

A befizetések azonnaliak és ingyenesek lesznek, ráadásul a korlátozások szélesebbek lehetnek. Lehetséges, hogy otthon játszhat, és továbbra is elérhető kiváló minőségű játékok és bónuszok. A legkiválóbb black-jack szerencsejáték-vállalkozások, beleértve az ezen az oldalon felsorolt ​​munkavállalókat, alátámasztják a teljes megfelelés ismeretét, amelynek testületei és biztonsági intézkedései. A hozzáértő blackjack webhelyek széles körű blackjack fogadási korlátozásokat kínálva minden játékosra összpontosítanak. Az alacsony téttel rendelkezők 5-ös minimum téttel rendelkező játékot kapnak, különben minden leosztásban gyorsabb, ha high-rollerek vagytok, VIP-t és Health spa Privé online játékot kapnak, amelyeknek rendkívül magas felső korlátai vannak. A Zodiac Casino kiterjedt, akár 500 címsort kínáló játékkatalógusa olyan együttműködéseknek köszönhető, amelyekben olyan lények működnek, mint például a Microgaming és az Evolution Playing.

Az online kaszinók sokkal több black-jack változatot kínálnak, mint az otthonfüggő kaszinók. Az alkalmazásvállalkozások fantáziát kaphatnak, mivel az online kaszinók korlátlan helyet foglalnak el. A legkiválóbb szerencsejáték-létesítmények 100 vagy több más blackjack online játékot és akár 10 további videojáték-alternatívát is kínálhatnak. Míg a pozíciójátékok és a kaparós sorsjegyek 100 százalékosak, a blackjack a többi asztali játékkal együtt csak 10 százalékot jelent a szükségesség teljesítéséhez. Ez azt jelenti, hogy a blackjack vadonatúj átjátszási követelményei egyszerűen 500-szorosak.

A legjobb online blackjack Kanadában

Amelyik szabályozás azt írja le, hogy a kanadai kaszinókon belüli akciókkal kell játszani, különösen Ontarióban, nem érezzük csalásnak, és ez nem is illegális. A blackjack egy olyan játékcím, amely opciókat kínál, de számos legkorábbi tippet követhet a vásárlás során, hogy megváltoztassa a nyereséges esélyeit. Az egyik legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartanod, hogy mindig törekedj a lehető legközelebb a 21-hez, ahelyett, hogy többre mennél.

Javasoljuk, hogy egy elemi stratégiát adjon meg az ütésekhez, és akkor jó hírnevet szerezzen, miután blackjacket játszott. Eltalálják, ha a pontszámod olyan jó, mint a szakembernek 7-Adeptja van, vagy ha ász-hatod van, és maradhatsz, ha a szerzés olyan jó, mint a brókernek 2-hat. Az eszközök megalkotása során figyelembe kell vennie a valószínűleg számos egyéb effektust, amelyek középpontjában a keze, a legújabb kereskedő megjegyzései és a számos tornác felhasználási módja áll. Minden játékunk próbálja optimalizálni, hogy saját mobil szerencsejátékot, nagyon kapsz, hogy élesíteni a black-jack módszert, ha szükséges, bárhol, ahol csak akar. Mindezek tetején lehetőség van néhány legnagyobb ösztönző fogadására, és várható bevételekre is szert tehet. A friss asztali online játék résznek tartalmaznia kell egy RNG-játékot, amely közel áll az élő brókerjátékokhoz.

A legjobb online blackjack Kanadában

Az interneten található számos legitim kaszinó közül a résztvevőik miatt szerveznek élő blackjack versenyeket. Az ilyen típusú versenyek mindig heti rendszerességgel működnek, és ha a heti legfrissebb ranglista tetején találod magad, akkor jelentős díjakra számíthatsz, beleértve a dolláros juttatásokat, bizonyos árukat és még sok más ösztönzőt. A legújabb kártyajáték a cég kedvencévé vált a hagyományos kaszinókon belül, ennek ellenére az online játék a ’90-es évek közepétől nagyot szárnyalt. Ilyenkor a Microgaming bemutatja az eredeti online kaszinó blackjack videojátékot, amelyet szorosan követtek az első mobil szerencsejátékok a 2000-es évek elején.

A 10 legjobb blackjack szerencsejáték-vállalkozás

A legnagyobb Torontóban található, így sokkal gyorsabban szervezheti meg a világot. A blackjack étkezőasztalok minden téglából állnak, és habarcsolhatja a szerencsejátékkal foglalkozó vállalkozásokat, függetlenül attól, hogy a hozzáférés időszaktól és szezonalitástól függ-e. A kanadai black-jack oldalak a becsületesség megállapítására törekednek azáltal, hogy a kutatási eredményeket reklámozzák az emberek számára. Az egyik webhelyen láthat néhány vállalati logót, amelyeket a bizalom jelzése óta helyeznek el. A Spin Gambling létesítmény minden valós idejű játéka közül szeretek Rates Blackjacket játszani a Practical-tól. Jó szórakozást a nagyon. Döntött minden jellemzője vizsgálata, már a kezdetektől fogva észrevehető volt, hogy határozottan Jackpot Urban teljesíteni, hogy a nagy helyet melyik listán.

Kiválasztottam a legjobb kanadai online kaszinókat, amelyek lelkes, kiterjedt játékgyűjteményt kínálnak, számos jutalék-alternatívát, pontos bevételeket, és Ön védekezni fog. A tömeg extrém, ezért a kanadai internet jobb kaszinóinak részletes kutatásához olvassa el. De nem, manapság arra szólítjuk fel a csoportot, hogy felfedezzenek egy nagyszerű asztalt, amelyhez minden bizonnyal legalább tétre van szükség a kipróbáláshoz. És akkor miért nem emlékszünk a legújabb szerencsejáték alapítási bónuszra, amely a legjobb online kaszinóknál olyan sok lesz. A legjobb módszer kiválasztása nagyon fontos, amikor online blackjacket játszik. Ha szeretné kipróbálni az internetes black-jack-et, amely Kanadában valódi készpénzzel rendelkezik, nagyon fontos, hogy jól felkészüljön, és megfeleljen a játékszabályzatnak, és lehetséges a cselekvés.

A legjobb online blackjack Kanadában

Minél frissebb a vadonatúj forma a 100 százalékhoz, hivatalosan annál nagyobb a játékos számára. Amikor bármit vásárol az interneten, a játékosok a biztonság garanciájára számítanak. Ez azt jelenti, hogy meg akarnak bizonyosodni arról, hogy az információ privát maradjon; jogorvoslatot vár a vitás kérdésekben, és Ön puszta biztonságot nyújthat az online törlesztés során. Az alábbiakban pontosan láthatja, hogy miután Kanadában online blackjacket játszott, az emberek hogyan gondoskodnak a lány védelméről és nyugalmáról. A webes black-jack videojáték RNG-alkalmazáson működik, amelyet rendszeresen tesztelnek a játékosok és a harmadik személyek, például az eCogra és az iTechLabs.

Woo helyi kaszinó

Hogy ez felemeli a house vonalat az 1,39 százalékról, ami rossz szerencsejátékká teszi a videojátékot, és csak meg kell akadályozni. A játék célja az, hogy legyőzze a legújabb szakembert úgy, hogy a 21-től minél közelebb hozza a számot, ahelyett, hogy továbbjutna (az úgynevezett feltételezett mellek). A legújabb játéktényező a videojátékra vonatkozik, míg a kártyák kiosztása előtt a nagyvárosok felhasználónkénti fogadása a jó processzor felállításától a kijelölt városra vonatkozóan. Mielőtt vezető megközelítést hozna létre, először meg kell értenie az alapvető játékszabályokat. Az egyik titok, hogy mit fedezhet fel, amikor black-jacket játszik, próbálja ki a játékokból származó esélyeket és valószínűségeket.

A friss osztó ugyanúgy megfelel a résztvevőknek, és ha ez teljes lett volna, akkor a vadonatújat lefelé fordítják a kártyákkal szemben, hogy az étkezőasztal láthassa azokat. Abban az esetben, ha a két bankjegytől való teljes távolléted meghaladja a 17-et, akkor a kereskedőnek maradnia kell. Ha azonban a teljesek 17 év alattiak, akkor a bróker folytatja a kártyák rögzítését egészen a 17-től távolabbi értékig. 1963-ban Stanford Wong (valódi elnevezés John Ferguson) rájön, hogy Thorp’s Overcome az új bróker útmutató és a legalacsonyabb és megtekinthető, arra késztetett, hogy elkezdje kipróbálni a black-jacket. Mindössze 21 évesen a srác úgy orientálta magát, hogy Reno és te megkíséreld a kezüket az elit blackjack során. A legújabb kampány eredményesnek bizonyult, majd ettől a pontig folytatta az élményeket.

A legjobb online blackjack Kanadában

Megosztva ezek a funkciók a Casombie szerencsejáték-létesítményt a legjobbak közé építik a blackjack online kipróbálásához. A black-jack online játék hatékony módja annak, hogy otthona biztonsága érdekében élvezze a közösség által ismert hiteljátékokat. Azonnali hozzáféréssel és viszonylag alacsonyabb korlátokkal rendelkező blackjack az interneten rendkívül izgalmas lehet. Röviden megtanulható, és tökéletesítheti a legkorábbi tippeket, így számolhat kártyákat.

Mindent figyelembe véve az online szerencsejáték Kanadában nem teljesen 100 százalékosan ingyenes. Ha Ön Kanada, miközben egy nemzet nem fogja ellenőrizni az online webhelyeket, a tartományaik igen. Így mielőtt közvetlenül a digitális kikötőkbe merülne, meg kell vizsgálnia az adott állam új fogadási szabályzatát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem hajt végre valami illegális dolgot. Például az interneten a sportfogadások Kanadában mindenhol engedélyezettek, kivéve Ontario-t, a tartományra vonatkozó előírások miatt. Képesek egyszerűen módosítani a lényeges jogszabályokat, hogy javítsák tartózkodási előnyüket. Így sokkal gyorsabban kereshetnek, de továbbra is imádott játékengedélyeik maradnak.

A legjobb online blackjack Kanadában

Senki sem akar valódi készpénzt kapni szerencsejátékokon, esetleg rengeteget, és szüntesse meg a kapcsolatot, ha húsz van egy hat forgalmazóval szemben. Nem szabad elviselnie a zökkenőmentes játékokat, amikor valódi bevételt talál a legújabb termékcsaládban. Olyan helyi kaszinó-üzemeltetőkre van szükségünk, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek, és egy dal-ellenőrző lista biztosan megbízható lesz. Sajnálatos módon ez az előny a kikötők és csak bizonyos kikötők számára határozottan. Meg kell nézni, hogy pontosan melyik furcsa diszperzió lesz a teremtőben, és végül az egyik legelfogadhatóbb fogyasztói terület az online marketing történetében. Remélhetőleg a BetMGM helyi kaszinó hajlamos arra, hogy a nyereséges asztali videojátékok résztvevőit egyenesen az ellenzék új tenyerébe olvassa.